18968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Adfiz ledenvoordeel

Over ons

Wij zijn een videomarketing bureau met als doelstelling om ondernemingen te helpen met groeien. Aan ons de taak om de doelgroep van de onderneming te inspireren en overtuigen. Dit bereiken we door de passie, gedrevenheid en motivatie van de ondernemer vast te leggen in een video.

Adfiz ledenvoordeel

Uw doelgroep is naar u op zoek en met een inspirerende film kunt u ze bereiken, een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. VanSelfie helpt u met de productie van uw eigen bedrijfsfilm.

 

Zo krijgt de (toekomstige) klant een kijkje achter de schermen en een goed beeld van de bestaansreden van uw bedrijf. Want wat is de reden dat uw bedrijf bestaat? Waarom is dat zo belangrijk? En waarom bent u de geschikte leverancier voor uw doelgroep?

 

VanSelfie brengt de antwoorden op deze vragen aan het licht door één dag te komen filmen en onder de deksel van de pan te gluren. Na de montage ontvangt u een film die gebruikt kan worden op sociale media, in bedrijfspresentaties, vacatures, en kunt toesturen via de mail!

 

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Met hartelijke groet,

Maarten Vink

Aanvragen en meer informatie