Aftermovie

HAAL MEER UIT EEN EVENT

Je event staat op de agenda. Je hebt van alles geregeld van sprekers, locaties tot aan de uitnodigingen. En de aftermovie maken wij voor je. Hiermee krijgen de bezoekers van je event een extra goed gevoel bij de dag. Tevens kan je de eventvideo inzetten als promo voor een volgend event.

AFTERMOVIE LATEN MAKEN

Wij ontzorgen je en maken een aftermovie die jouw spetterende succes weergeeft. Onze cameramensen lopen tijdens het event onopvallend rond en maken de mooiste shots.

AFTERMOVIE PORTFOLIO

Bekijk hier evenementen die we hebben gefilmd en waarvan we het beeld hebben gemonteerd tot een aftermovie.

Het beste resultaat

Onze cameramensen kennen elk knopje van hun gear en zorgen voor de mooiste shots. Tijdens een event bewegen zij onopvallend door de menigte.

De eerste versie van de aftermovie sturen we je binnen vijf werkdagen toe. Daarna ontvangen we graag jouw feedback en maken we de final version. Met deze werkwijze kan je snel live met jouw aftermovie.

Wij kunnen interviews met sprekers opnemen. Deze kunnen we verwerken in de aftermovie en/of gebruiken voor een losse video. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Indien gewenst registreren wij het event in het geheel of een deel daarvan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor het posten van video’s op Instagram, LinkedIn, Facebook en YouTube is het interessant om verticale versies te hebben. Deze beeldverhoudingen presenteren veel beter op mobile devices.

Kom in contact

085 489 40 70

E-mail info@vanselfie.com

Adres Nijverheidsweg 16B, 3534 AM UTRECHT