TESTLAB AFLEVERING 4

Duurzame ballonnen het blijkt een lastige kwestie! Onze deelnemers delen in de 3e aflevering van het TestLab hun mening met jou over dit duurzame alternatief. De een is razend enthousiast en de ander is een stuk kritischer. Want is dit duurzame alternatief wel zo duurzaam als het lijkt? bekijk de video voor het resultaat. 

VANSELFIE TESTLAB

VanSelfie wil graag mensen inspireren omtrent duurzame alternatieven. In het onafhankelijke VanSelfie TestLab worden namelijk duurzame alternatieven getest voor onze o zo geliefde producten. De mensen op straat hebben bijgedragen door in tweetallen plaats te nemen in het Lab. Ze hebben daar zelf en met hun ongezouten mening duurzame alternatieven mogen testen. Mooie oplossingen voor het wassen van kleding, het verwijderen van make-up en het gebruik van vleesvervangers zijn grondig geanalyseerd door de testpanels.

CONTENT MAKEN?

Heb jij leuke ideeën voor het maken van content omtrent duurzaamheid? Of ben je op zoek naar een videopartij? Laat het ons weten, we vinden het leuk om met je mee te denken.