Bedrijfsfilm laten maken
18636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18636,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Groeien

met video?

Een bedrijfsfilm laten maken

Wij hebben als missie om de wereld een stuk duurzamer te maken. Onze focus ligt daarbij op efficiëntie. Aan de hand van krachtige video’s en online marketing helpen we jouw boodschap over te brengen aan de doelgroep. Hierdoor kan je als organisatie groeien en kunnen we samen je impact vergroten. Het bereiken van een doelgroep doen we door middel van het maken van video’s en het inzetten hiervan via online marketing. Mensen lezen steeds minder teksten en video wordt steeds belangrijker.

VIDEO VERGROOT JE VINDBAARHEID MET 96%

VIDEO ZORGT VOOR MEER BETROKKENHEID

VIDEO MAAKT JE BOODSCHAP DUIDELIJKER

VIDEO VERHOOGT HET VERTROUWEN

Bedrijfsfilm volgens de “why”

Wij maken een bedrijfsfilm vanuit de ”why” van een organisatie, het gaat erom waarom de dingen worden gedaan zoals ze worden gedaan. Wij brengen de passie in beeld die hieruit voortkomt en brengen dit uiteindelijk over op de doelgroep, met als doel om ze te inspireren en verbinding met ze aangaan. Zo kan de boodschap optimaal gecommuniceerd worden.

Strategisch gesprek en kennismaking

In een eerste gesprek maken we kennis en lopen we meteen ons briefingsdocument langs. Hierdoor brengen we effectief het vraagstuk in kaart. Het is meteen een strategische sessie waar vanuit we een duidelijke projectbeschrijving kunnen opstellen.