Blog

ITEMS VOOR DE TOEKOMST

Hoe kun je een duurzame keuze maken? Deze vraag stellen wij ons geregeld omtrent allerlei onderwerpen, zowel thuis als op het werk. Bij zo’n vraag ervaren wij dat je al snel verdwaalt in allemaal specifieke situaties en dat je feitelijke informatie mist. Daarom steken de medewerkers van VanSelfie tijd in onderzoek naar heldere informatie, om zo de juiste keuzes te kunnen maken in de reis naar een duurzame wereld.

WEWN Logo V3 Tekst

Weer Eens Wat Nieuws

In onze talkshow WEWN ontvangen we gasten met kennis van zaken. Elke aflevering is gericht op een onderwerp binnen één van de pijlers van de Duurzame week. Deze pijlers zijn Consumptie, Omgeving, Reizen, Voeding, Wonen. Bekijk de WEWN afleveringen of Quote-video’s voor interessante info en handige tips.

A2 testlab klein formaat

VanSelfie Testlab

In het onafhankelijke VanSelfie TestLab worden duurzame alternatieven getest voor onze o zo geliefde producten. Mensen op straat hebben bijgedragen door in tweetallen plaats te nemen in het Lab. Ze hebben daar zelf met hun ongezouten mening duurzame alternatieven mogen testen. Mooie oplossingen voor het wassen van kleding, het verwijderen van make-up en het gebruik van vleesvervangers zijn grondig geanalyseerd door de testpanels.