Blog

ALLE ITEMS

Klik op een item om naar de video te gaan

ITEMS VOOR DE TOEKOMST

Hoe kan je een duurzamere keuze maken? Deze vraag stellen wij ons geregeld omtrent allerlei onderwerpen, zowel thuis als op het werk. Bij zo’n vraag ervaren wij dat je al snel verdwaalt in allemaal specifieke situaties en dat je feitelijke informatie mist. In een poging om bij het maken van keuzes goede informatie voor handen te hebben en te weten wat de mogelijkheden zijn maken wij, naast de videocontent voor onze klanten, ook video’s voor deze missie.

WEWN Logo V3 Tekst

Weer Eens Wat Nieuws

In onze talkshow WEWN hebben we gasten met kennis van zaken. Elke aflevering is gericht op een onderwerp binnen één van de pijlers van de Duurzame week. Deze pijlers zijn Consumptie, Omgeving, Reizen, Voeding, Wonen. Bekijk de WEWN afleveringen of Quote-video’s voor interessante info en handige tips.

Logo VanSelfie Testlab small

VanSelfie Testlab

In het onafhankelijke VanSelfie TestLab worden namelijk duurzame alternatieven getest voor onze o zo geliefde producten. De mensen op straat hebben bijgedragen door in tweetallen plaats te nemen in het Lab. Ze hebben daar zelf en met hun ongezouten mening duurzame alternatieven mogen testen. Mooie oplossingen voor het wassen van kleding, het verwijderen van make-up en het gebruik van vleesvervangers zijn grondig geanalyseerd door de testpanels.