NIEUWE UITDAGINGEN

Door het Coronavirus staan we allemaal voor nieuwe uitdagingen. We werken vanuit huis, projecten lopen anders dan anders en we overleggen op afstand. Juist in deze tijd is het nog belangrijker om online zichtbaar te zijn. Ook nu staan wij voor je klaar. Wij helpen je met pakkende video’s en het bereiken van jouw doelgroep.

ONS AANBOD

Iedereen kent ondertussen de Skypecalls en Hangouts wel. Maar hoe kan jij je interne en externe communicatie net even wat extra’s geven?

‘Do It Yourself’ videoshoot

Heb je een mobiele telefoon met camera? Go creative! Film erop los en stuur ons je footage toe. Met onze mini-training ‘filmen’ kun jij ook mooie shots maken. Wij nemen de montage uit handen en editen een strakke video voor je.

Vanaf € 99,-

De videoboodschap

We komen met onze gear naar je toe om een videoboodschap op te nemen en/of een livestream op te zetten. We monteren het geheel tot een pakkend filmpje. Een muziekje doet vaak al wonderen. Veiligheid staat echter voorop. Daarom gaat onze crew alleen op pad als ze klachtenvrij zijn en houden ze afstand tot anderen.

Vanaf € 649,-

Out of the box video

We beschikken over een megabak aan stockfootage met beelden van werkelijk alles. Deze beelden zetten we graag in om een pakkende video te monteren en jouw boodschap over te brengen. Denk groot en buiten het kantoor. De wereld ligt ook vanaf thuis aan je voeten!

Vanaf € 1449,-

INSPIRATIE

Een paar voorbeelden waarmee we je juist nu van dienst kunnen zijn.

THUISWERKPLEKKEN

Om de mood binnen kantoor vrolijk te houden vraag je iedereen om een filmpje van zijn/haar thuiswerkplek op te sturen. Wij zorgen voor de montage.

HART ONDER DE RIEM

Je bent manager en je wilt je teamleden een hart onder de riem steken in deze tijden. Met een videoboodschap komt je bericht extra goed binnen.

VIDEOPROMO

In deze periode ga je het net even anders aanpakken. Je wilt een leuke promo waarmee je jouw aangepaste aanbod over de bühne kunt brengen. Met onze hulp krijg je ook in deze tijd een topfilm.

Vertel ons jouw idee!

We sparren graag met je omtrent creatieve ideeën. Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Verspreiden van de video

Online marketing geeft ons tal van mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken met video. Op basis van interesses, locatie en tal van andere selecties kunnen wij mensen bereiken. Wij denken met je mee en maken een plannetje voor een optimaal bereik.