drone video

Op zoek naar mooie professionele drone beelden, een drone bedrijfsfilm of wil je een complete drone video laten maken? Wij helpen graag met onze eigen gecertificeerde dronepiloot! Videobeelden en foto’s vanaf boven zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar geven vaak ook een overzichtelijk beeld. Durf op te vallen met adembenemende luchtbeelden van jouw evenement, bedrijf of product!

Vierkant Drone1

WAAROM EEN DRONE VIDEO?

Een spectaculaire drone video pakt de aandacht! Dynamische drone shots in hoge resolutie vanuit de lucht zorgen voor impact. Vliegen over een gebouw heen of omhoog langs een object: de levendige en gave bewegingen door de lucht laten veel aan de verbeelding over. Daarnaast kan je door middel van dronebeelden meer laten zien dan ooit! In combinatie met video opnames vanaf de grond, springen dronebeelden er extra uit met een aansprekende video als resultaat.

Waarom werken met Vanselfie?

Vierkant Drone2

Benieuwd wat VanSelfie voor jou kan betekenen?

Wat vinden onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier wat ze van ons vinden! 

Hoe gaan we te werk?

We denken graag mee met jouw wensen voor dronebeelden. We kijken vervolgens naar de creatieve mogelijkheden die we kunnen neerzetten door middel van drone video’s en adviseren je over het meest aansprekende opties.

Vervolgens kijken we over er gevlogen mag worden in het gewenste gebied. In sommige gebieden in Nederland mag vanuit Defensie of Rijkswaterstaat niet gevlogen worden, maar wij hebben standaard de ROC-Light vergunning waarmee we mogen vliegen in sector G. We zijn dus gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle drone wet en regelgeving anno 2021.

We maken ter voorbereiding op de dronevideo een vliegplan waarin we een risicoanalyse maken en via meerdere kanalen het luchtruim controleren op eventuele verstoringen, restricties en andere bezette/gecontroleerde gebieden. Vervolgens delen we met jou wat de mogelijkheden zijn en maken we een plan om de meest spectaculaire drone beelden te maken.

Voor het filmen controleren we opnieuw alle benodigde gegevens en uiteraard de weersverwachtingen, waarop vervolgens een ‘go’ of ‘no go’ gegeven kan worden. Let’s fly!

Na oplevering van de eerste versie is er altijd één gratis feedbackronde bij de prijs inbegrepen, zodat je zeker weet dat je videoproductie aan je wensen voldoet!

Wat doen we nog meer?

Dronebeelden en video’s zijn zeer goed te combineren met videoproducties of animaties. Daarnaast weten we als geen andere hoe je deze mooie beelden het beste online kan verspreiden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Stuur ons een berichtje!

ONLINE marketing

Effectief content verspreiden en zichtbaar worden bij jouw doelgroep. Zo doen we dat!

LIVESTREAMen

Interactieve online sessies met hoge videokwaliteit én professionele studio’s. 

VIDEOPRODUCTIE

Wij maken videos die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Benieuwd hoe?

contact

Telefoon: 085 489 40 70
E-mail: info@vanselfie.com
Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht