Livestream

How to livestream?

Op zoek naar interactieve online sessies in een professionele studio? Wij verzorgen livestreams met kwaliteit! Dankzij de kraakheldere audiozenders en professionele studiobelichting, is een hoge videokwaliteit gegarandeerd. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de livestream productie, en kan je organisatie zich focussen op het verhaal en de mensen zelf.

Talloze livestream mogelijkheden

VanSelfie maakt livestreaming al sinds 2017 tot een succes. We kunnen namelijk alles uitzenden: van workshops en trainingen tot bijeenkomsten en onboarding programma’s. Maar ook presentaties, Q&A’s, interviews, netwerk events en live registraties behoren tot de mogelijkheden. Heb je zelf een ander livestream idee? Laat het ons horen!

Livestream (vierkant) - VanSelfie

Waarom een livestream?

Livestreams zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ze hebben de potentie om een groot aantal mensen te bereiken vanuit een ‘kleine’ studio. Wist je dat de kans op interactie bij livestreams 10x zo groot is als bij een geregistreerde video? Livestreamen bevordert de betrokkenheid van je kijkers dus aanzienlijk!

 

Ook op het gebied van tijd en budget kan een livestream het verschil maken. Omdat je mensen virtueel bij elkaar brengt, kunnen reistijd en -kosten makkelijk bespaard worden. 

Livestream opname

Uiteraard kunnen we de livestream opnemen. Zo kun je deze op elk gewenst moment terugkijken. Wel zo handig! Fun fact: onze livestreams worden vaak meer bezocht dan de evenementen op locatie! Waar wacht jij nog op?

Waarom werken met Vanselfie?

Livestream (beeldscherm) - VanSelfie

Wat vinden onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier wat ze van ons vinden! 

Hoe gaan we te werk?

Wensen in kaart brengen
Platform kiezen
Draaiboek opstellen
Streamen maar!
FOLLOW-UP

Allereerst gaan we je wensen en behoeften voor de online sessie in kaart brengen. Zo bespreken we wat je wensen zijn met betrekking tot functionaliteiten. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van chats, polls, Q&A’s, Kahoot of andere opties? Heb je daarnaast een presentatie, foto of video instart die je wilt gebruiken? En wil je dat je kijkers de livestream kunnen terugkijken, of wil je wellicht dat er een promo video of aftermovie van de beelden wordt gemaakt?

Livestream platform

Wanneer we al je wensen besproken hebben, kiezen we samen het meest geschikte livestream platform. Denk dan aan Zoom, Microsoft Teams, Webinargeek, GoToMeeting, YouTube of Facebook. De keuze hangt af van jouw wensen op het gebied van beeldkwaliteit, interactiemogelijkheden met de deelnemers, en het verlenen van toegang tot de sessie.

Livestream opstelling

Voor de opstelling voor de livestream kunnen we meerdere kanten op. Zo kunnen we een gesprek of discussie opstelling maken in één van onze studios. Daarnaast biedt onze studio met green screen de mogelijkheid om de presentator(en) ‘in’ de eigen presentatie te projecteren.

Afhankelijk van het programma en doel van de livestream, kunnen we flexibel werken met verschillende camera set-ups en microfoon mogelijkheden. We denken daarin graag met je mee!

Tot slot kunnen we na afloop van het event de beelden van de livestream nog bewerken en monteren naar pakkende en vlotte video’s, zonder bijvoorbeeld de interactiemomenten. Kortom, we bieden een totaalpakket vanuit een professionele studio-setting!

Vertel ons over jouw event?

    contact

    Telefoon: 085 489 40 70
    E-mail: info@vanselfie.com
    Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht