Livestreamen

Op zoek naar interactieve online sessies met hoge videokwaliteit én professionele studio’s? Wij verzorgen livestreams met kwaliteit! Dankzij de kraakheldere audiozenders en professionele studiobelichting hoef je je geen zorgen meer te maken over de productie. Zo kan je bedrijf zich focussen op het verhaal en op de mensen.

VanSelfie kan alles uitzenden, van workshops, trainingen, bijeenkomsten, onboarding programma’s, presentaties, Q&A’s, interviews, netwerkevents tot live registraties en meer. We maken van livestreamen al sinds 2017 een succes!

Vacatures - Livestream voorbeeld - VanSelfie

WAAROM EEN livestream?

Livestreams zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. Ze hebben de potentie om een groot aantal mensen te bereiken vanuit een ‘kleine’ studio. Wist je dat er bij een livestream ook 10x meer kans is op interactie dan bij een geregistreerde video? Livestreamen bevordert dus betrokkenheid met je kijkers!

Een livestream kan ook het verschil maken in tijd en budget, omdat je mensen virtueel bij elkaar brengt zonder reistijd en reiskosten. Verder is het handig dat we de livestreams kunnen opnemen zodat deze op elk gewenst moment teruggekeken kunnen worden. Leuk weetje: onze livestreams worden vaak meer bezocht dan de evenementen op locatie!

Waarom werken met Vanselfie?

Vierkant livestream2

Benieuwd wat VanSelfie voor jou kan betekenen?

Wat vinden onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier wat ze van ons vinden! 

Hoe gaan we te werk?

We kijken eerst naar je wensen en behoeftes voor een online sessie. Welke wensen heb je qua functionaliteiten zoals chats, polls, Q&A’s, Kahoot of meer? Heb je een presentatie, foto of video instart die je wilt gebruiken? En wil je dat je kijkers de livestream kunnen terugkijken of wil je wellicht een promo video of aftermovie daarna?

Samen kiezen we vervolgens het meest geschikte platform voor de livestream, zoals Zoom, Microsoft Teams, Webinargeek, GoToMeeting, YouTube of Facebook. De keuze hangt af van jouw wensen op het gebied van beeldkwaliteit, interactiemogelijkheden met de deelnemers en manieren van toegang tot de sessie.

Voor de opstelling voor livestream kunnen we meerdere kanten op. Zo kunnen we een gesprek of discussie opstelling maken in één van onze studios. We hebben daarnaast ook de mogelijkheid voor het gebruik van een green screen waarbij de presentator(en) ‘in’ de eigen presentatie worden geprojecteerd.

Afhankelijk van het programma en doel van de livestream kunnen we flexibel werken met verschillende camera set-ups en microfoon mogelijkheden. We denken daarin graag met je mee!

Tot slot kunnen we na afloop van het event de beelden van de livestream nog bewerken en monteren naar pakkende en vlotte video’s, zonder bijvoorbeeld de interactiemomenten. Kortom, we bieden een totaalpakket vanuit een professionele studio-setting!

Wat doen we nog meer?

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? We staan open voor al jouw ideeën.
Stuur ons een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

ONLINE marketing

Effectief content verspreiden en zichtbaar worden bij jouw doelgroep. Zo doen we dat!

VIDEOPRODUCTIE

Wij maken videos die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Benieuwd hoe?

DRONE video

Spectaculaire drone beelden met onze eigen gecertificeerde dronepiloot.

contact

Telefoon: 085 489 40 70
E-mail: info@vanselfie.com
Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht