Online marketing

Online marketing geeft je de mogelijkheid om snel en doeltreffend zichtbaar te worden bij jouw doelgroep. Zonder publiek immers geen applaus! VanSelfie heeft een bewezen online marketing methode gebaseerd op de strategieën van de Customer Journey.

 

We zijn dan ook helemaal ‘Google minded’ en weten iedere knop binnen de social media platforms de juiste kant op te draaien. Een eerste indruk met oprechte content en een ‘eerlijk verhaal’ is volgens ons essentieel. Vervolgens bouwen we een steeds sterker wordende vertrouwensrelatie met de potentiële klant op.

Vierkant online marketing2

WAAROM Online marketing?

Online marketing geeft je de mogelijkheid om snel en doeltreffend zichtbaar te worden bij jouw doelgroep. Een eerste indruk met oprechte content en een ‘eerlijk verhaal’ is hierin essentieel. Zo helpen we je te verbinden met je doelgroep op een overtuigende manier met doelgerichte Hero, Hub en Help videomarketing. Jouw doelgroep wordt dan op het juiste moment getriggerd om zich verder te verdiepen in jouw product of dienst.

Waarom werken met Vanselfie?

Vierkant online marketing

Benieuwd wat VanSelfie voor jou kan betekenen?

RECHTHOEK online marketing

Wat vinden onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier wat ze van ons vinden! 

Hoe gaan we te werk?

Wat zijn je wensen? Met jouw missie en doelgroep(en) als basis gaan we in gesprek om de online marketing behoeftes te inventariseren. Daaruit volgt een strategisch plan over hoe we verschillende online kanalen gaan inzetten met bijbehorende (video) content. Wij werken graag met de populaire methode van de customer journey, waarin we inspelen op de verschillende fases in de klantreis van jouw doelgroep.

Vervolgens bepalen we hoe we de doelgroep van meerdere contactmomenten gaan voorzien, om zo hun vertrouwd te maken en ze tot de gewenste actie aan te zetten. Na het finaliseren hiervan gaan we door met twee zaken: het genereren van (video)content en het juist inrichten van de benodigde online marketingkanalen.

De essentie van online marketing is om te blijven optimaliseren. Daarom monitoren we maandelijks de uitvoering van de online marketing campagnes om te bepalen welke content goed werkt en wat wellicht beter kan. Afhankelijk van de statistieken en wensen, pakken we per maand verschillende zaken op zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine advertising (SEA), remarketing, social media advertising en uiteraard videomarketing.

Wat doen we nog meer?

Kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent? We staan open voor al jouw ideeën.
Stuur ons een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

VIDEOPRODUCTIE

Wij maken videos die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Benieuwd hoe?

LIVESTREAMen

Interactieve online sessies met hoge videokwaliteit én professionele studio’s. 

DRONE VIDEO

Spectaculaire drone beelden met onze eigen gecertificeerde dronepiloot.

contact

Telefoon: 085 489 40 70
E-mail: info@vanselfie.com
Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht