Videoproductie

Wij maken videos die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Van reclames tot aftermovies, VanSelfie vertaalt jouw wensen naar de juiste doeltreffende video.

Vierkant video

Waarom een videoproductie?

Als je doelgroep kan kiezen tussen een lap tekst of een video zal de meerderheid voor de video gaan. Een video kan jouw boodschap een emotionele touch meegeven en dat spreekt aan. Jouw verhaal op de juiste manier overbrengen is de kern van onze werkzaamheden. Met onze marketing- én videokennis onder één dak kunnen we garanderen dat je het juiste bericht, op het juiste moment, op de juiste plek plaatst.

Waarom werken met Vanselfie?

VanSelfie duurzame marketing

Benieuwd wat VanSelfie voor jou kan betekenen?

Diensten -- Videoproducties

Hoe gaan we te werk?

Heb je een goed idee maar twijfel je over de haalbaarheid? In onze ogen is een creatief idee al het halve werk. We denken graag mee over het concept en de uitvoering. Wij geloven dat je doorgaans geen grote crew nodig hebt om een mooie videoproductie te realiseren en denken dan ook graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden!

Onze kracht zit in de combinatie van een moderne filmstijl en effectieve productieflow op de draaidag. We schakelen snel waardoor we in korte tijd veel materiaal kunnen filmen. Resulterend in een vlotte en energieke montage die jouw kernboodschap ondersteunt en over kan brengen.

Bij een videoproductie beginnen we met de preproductie, of indien gewenst het concepten van het idee voor de video. Op de draaidag zijn onze vaardigheden naast het camerawerk tevens het belichting van de set en het opnemen van de audio. In de post productie, oftewel het monteren van jouw video, pakken we naast het editten ook het colorgraden en het optimaliseren van de audio mee.

Met onze vier filmers in huis en dankzij onze samenwerking met ervaren en gedreven freelancers kunnen wij bij grotere videoproducties zonodig opschalen en kan VanSelfie derhalve altijd een team op maat samenstellen. Zijn er acteurs of presentatoren nodig? Ook hier kan VanSelfie gebruik maken van een goed netwerk en desgewenst de benodigde contacten leggen en professionals voorstellen en/of inschakelen

Na oplevering van de eerste versie is er altijd één gratis feedbackronde bij de prijs inbegrepen, zodat je zeker weet dat je videoproductie aan je wensen voldoet!

Wat vinden onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier wat ze van ons vinden! 

Wat doen we nog meer?

ONLINE marketing

Effectief content verspreiden en zichtbaar worden bij jouw doelgroep. Zo doen we dat!

LIVESTREAMen

Interactieve online sessies met hoge videokwaliteit én professionele studio’s. 

DRONE video

Spectaculaire drone beelden met onze eigen gecertificeerde dronepiloot.

contact

Telefoon: 085 489 40 70
E-mail: info@vanselfie.com
Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht