Duurzame projecten

Be Cool, Stop global warming

5% van onze omzet investeren wij in duurzame projecten. We willen vervuiling en verspilling verminderen en bijdragen aan een betere wereld.

Totaal geïnvesteerd

€ 11.740,-

Huidig project: Ecosystem Restauration Camps

Streefbedrag0%

Geïnteresseerd in dit project? Jij kunt ook bijdragen!

Over Eco Restauration Camps

Ecosystem Restauration Camps is een beweging die zijn kennis over het terugdraaien van de ecologische vernietiging inzet om een gezonde toekomst voor onze planeet te faciliteren. Dit dan ze aan de hand uitgewerkte methode. Deze methode wordt actief uitgevoerd op bepaalde plekken, bijvoorbeeld in Spanje, en is vrij beschikbaar om opnieuw plaatsen op te starten. Daarnaast zijn de plekken centra voor educatie en onderzoek.

ERCamps2
Houberg Golfcart

Hoe investeren wij?

Met VanSelfie produceren wij video’s en doen we online marketing om het project zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. We maken een promovideo en een reeks video’s omtrent de voortgang van het project. Daarnaast komen er filmpjes over de ervaring van vrijwilligers.

Hoe kan jij helpen?

Je kan op twee manieren ons huidige, duurzame project ondersteunen. Door met ons een video te maken of online marketing af te nemen draag je bij. 5% van omzet gaat namelijk naar werkzaamheden voor dit initiatief. Zo krijg je zelf een film en ben je goed bezig. Daarnaast kan je ook doneren aan het project.

76744539-9f40-4a3f-959c-fbeb7c19cd31

Hoe kunnen wij helpen?

Van een idee voor een video tot aan de invulling van je online marketing. Wij vinden het leuk om te sparren. Stuur ons je selfie of pak de telefoon!

Maarten transparant

Maarten

Account & Marketing

06-26873632