19185
post-template-default,single,single-post,postid-19185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Festivalhart Duurzame week Utrecht een feit!

Duurzame Week Utrecht

Festivalhart Duurzame week Utrecht een feit!

Hij staat er! Daar op het Domplein in Utrecht! De kas van de Duurzame Week Utrecht 2017 is gerealiseerd. Het is het resultaat van een succesvolle crowdfundingactie, waarvoor VanSelfie het volgende promotiefilmpje maakte.


De crowdfundingactie voor een groen festivalhart haalde maar liefst € 20.005 op. Daardoor kan iedereen tot en met 14 oktober 2017 in de kas terecht om zich te laten informeren over het vergroenen van zijn of haar leven.

Dus kom naar het Domplein, want daar komen alle duurzame ontwikkelingen bijelkaar. Ook tref je er alle kanjers die van de Duurzame Week Utrecht en duurzaam leven een succes maken!

Dak boven het hoofd
Grote wens van de initiatiefnemers en vele enthousiaste vrijwilligers was om dit jaar een gezamenlijke plek te realiseren voor iedereen die interesse heeft in Duurzaam leven. Zij willen alle Utrechtse duurzame initiatieven samen laten komen, zodat iedereen kan zien wat er nu in Utrecht op het gebied van duurzaamheid gebeurd.

Daar hoort natuurlijk wel een dak boven, want met ons oer-Hollandse weer kunnen evenementen in de buitenlucht soms zomaar in het water vallen. De Duurzame Week Utrecht is daar natuurlijk te belangrijk voor, dus leverde VanSelfie graag een bijdrage aan de crowdfundingactie. Dat deden we door de noodzaak ervan in beeld te brengen. En wel zo:

Duurzame Week Utrecht Award

VanSelfie ondersteunt duurzame bedrijven in hun groei en maakt met zijn videomarketing duurzaamheid letterlijk zichtbaar. Daarom is VanSelfie genomineerd voor de Duurzame Week Award.

Zaterdag 14 oktober 2017 trekken Maxime, Maarten en Joost hun groene galatenue aan Die avond  horen ze tijdens de Duurzame Week Utrecht Award Night of Vanselfie  in de categorie service die felbegeerde Award wint. Het belooft een interessante en spannende week te worden dus.

Stemmen kan deze hele week nog! Dus stem op ons, want deze award winnen we niet vanzelf.