WIJ MAKEN JE ONLINE ZICHTBAAR

Mooie initiatieven verdienen meer bekendheid. Met slimme online marketing en pakkende video’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online meedoet. Terwijl jij je focust op de groei van jouw business, genereren wij meer zichtbaarheid en bekendheid voor jouw initiatief. Zo werken we samen aan een duurzame wereld. Doe je mee?

”Wij brengen jouw business in beeld met pakkende videos en slimme online marketing. Terwijl jij je focust op de groei van jouw bedrijf, genereren wij meer bereik voor jouw initiatief. Zo werken we samen aan een mooiere toekomst. Doe je mee?”

Button -> Get in touch <- Button

< class="icon_title" style="">”VIDEOPRODUCTIE”

”Mooie

CONTENT OVER DUURZAAMHEID

Hoe kan je een duurzamere keuze maken? Deze vraag stellen wij ons geregeld omtrent allerlei onderwerpen. Ter inspiratie voor een duurzame levensstijl maken en verzamelen we interessante items.

ONZE VAARDIGHEDEN

Wij gaan verder dan alleen online marketing, filmen en monteren. Voor een goed initiatief gaan we kruipend door het weiland.

Slippend door de bocht met golfkarretjes0%
Brainstormen in de wei0%
Vluchten voor een stier0%

”Be cool, stop global warming”

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

Het was moeilijk kiezen uit ons uitgebreide portfolio, maar dit zijn de echte masterpieces.

Klant testimonials

Wat onze klanten van ons vinden.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Logobalk V2

DUURZAAMHEID

Stuk tekst over samenwerken met duurzamebedrijven etc.

ONTMOET ONS TEAM

Wij zijn filmmakers met een passie voor het vertellen van verhalen via video. Ons team bestaat uit twee filmmakers, Maxime en Joost, die filmen en editten. We hebben producer Jet voor de voorbereiding en préproductie van onze projecten.

Onze accountmanager/marketeer  Maarten denkt met je mee over de insteek van de video voor het optimaal bereiken van je doelstelling. Elke periode hebben wij ook één of twee stagiairs van de opleiding AV-productie die meehelpen met feedbackrondes en onze eigen VanSelfie producties.

Wij maken video’s die perfect gedrevenheid en betrokkenheid vastleggen. Video’s die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Wij hanteren een moderne edit stijl. Shots wisselen elkaar snel af om een fris en inspirerend beeld te krijgen. Hiermee houden we de aandacht lang vast.

Hoe kunnen wij helpen?

Van een idee voor een video tot aan de invulling van je online marketing. Wij vinden het leuk om te sparren. Stuur ons je selfie of pak de telefoon!

Maarten

Account & Marketing

06-26873632
Maarten transparant