De kracht van een goede video gecombineerd met een online marketing actie is ongekend. Laat je inspireren door VanSelfie!
videomarketing
15984
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15984,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

– De wereld verbeteren gaat niet VanSelfie –

Waar wij gelukkig van worden is om jou te kunnen helpen met je duurzame bedrijf. Dat doen we met ons videomarketingbureau! Benieuwd hoe? Neem een kijkje!

In deze serie laten wij ondernemers zien die vanuit hun passie duurzame vraagstukken oplossen en bevlogen te werk gaan met hun bedrijf.

Zaadje_blog_blue-350x200_White2

Laat je inspireren in onze bloghoek! Welke duurzame helden zijn er goed bezig met hun videomarketing en wat kunnen we van ze leren?

LAAT JOUW DUURZAME INITIATIEF GROEIEN

aan de hand van onze krachtige videomarketing

ONZE TROTS

bekijk ook de casevideo’s

DIENSTVERLENING

een greep uit de activiteiten die we verzorgen

BEDRIJFSFILM

Wij maken graag een inspirerende film speciaal van jouw bedrijf en afgestemd op jouw doelgroep. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

PRODUCTFILM

Alle ins en outs over jouw product op een duidelijke manier vertoond. Bestaat je product alleen op papier? Met een mooie animatie geef je ook een goed beeld!

ANIMATIEFILM

Is het lastig uit te leggen wat jouw bedrijf precies doet? Een explanimation helpt om ingewikkelde processen duidelijk in beeld te brengen. 2D of 3D, realistisch of iconisch, samen bepalen we wat het beste bij jouw bedrijf of product past.

AFTERMOVIE

Verdient jouw evenement het om door mensen die er niet bij waren (of nog een keer terug willen kijken) gezien te worden? We komen graag filmen tijdens beurzen, congressen, feesten noem maar op.

YOUTUBE ADVERTISING

Youtube is na Google de grootste zoekmachine en daarom een zeer geschikt platform om jouw doelgroep te bereiken.

FACEBOOK VIDEOMARKETING

De kracht van Facebook is het bereik dat een video kan krijgen. Met een slimme campagne zoeken we jouw doelgroep op en vergroten we het bereik van de bedrijfsfilm.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Heb je een mooie site maar weinig bezoekers? Wij richten je site slim in zodat je goed vindbaar bent in de zoekmachines. Op deze manier vinden potentiële klanten jou.

Vertel je ons over jouw idee of concept?