Op zoek naar een professionele livestream?

Wij verzorgen online sessies met kwaliteit! Dankzij de hoge videokwaliteit van onze digitale camera’s, kraakheldere audiozenders en professionele studiobelichting hoef je je geen zorgen meer te maken over de productie. Zo kan je bedrijf zich focussen op het verhaal en de mensen.

VanSelfie kan alles uitzenden, van workshops, trainingen, bijeenkomsten, onboarding programma’s, presentaties, Q&A’s, interviews, netwerkevents tot live registraties en meer. We maken van livestreamen al sinds 2017 een succes!

Waarom een livestream?

Livestreams zijn niet meer weg te denken uit de moderne wereld. Ze hebben de potentie om een groot aantal mensen te bereiken waardoor je verschillende publiek groottes kan bedienen vanuit een professionele setting. Wist je dat er bij een livestream ook 10x zoveel meer kans is op interactie dan bij een geregistreerde video? Livestreamen bevordert dus betrokkenheid met je kijkers!

Een livestream kan ook schelen in tijd en budget, omdat je mensen virtueel bij elkaar brengt zonder lange reistijden en reiskosten. Verder is het handig dat we de livestreams kunnen opnemen zodat deze op elk gewenst moment teruggekeken kunnen worden.

Waarom werken met VanSelfie?

Professionele studio’s met green screen, studioverlichting en goede internetverbinding.

Ervaring met alle bekende en populaire streamingsplatformen.

Veel mogelijkheden op het gebied van interactie en video tijdens het livestreamen.

Verschillende opstellingen mogelijk zoals talkshows, presentaties, interviews en meer.

Mogelijkheid voor opname en nabewerking van de streams voor samenvattingen, aftermovies en promo’s.

Benieuwd wat VanSelfie voor jou kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie

Studio / Op locatie

Zowel op locatie als in onze eigen studio in Utrecht leveren we vakmanschap. We creëren een unieke setting en gebruiken, waar nodig, een green screen.

Apparatuur

Professionele schakelapparatuur, afkijkschermen, lampen, microfoons en camera’s. En daarnaast het snelste internet. We hebben het allemaal.

Huisstijl adoptie

Wij verwerken jouw huisstijl in de livestream. Zo ontstaat er een uniforme uitstraling voor de kijkers. Denk aan het logo, de huisstijlkleuren of zelfs animaties.

Streaming platforms

Welk Streaming platform ga je gebruiken? Ga je voor Teams, Zoom, Go2Meeting of toch voor een ander platform? VanSelfie denkt graag met je mee.

Moderators

Geen stress. Onze moderators beheren de chat, zorgen dat de kijker een goede ervaring heeft en dat iedereen in de juiste Breakout Room terecht komt.

Professionele apparatuur

We hebben alle professionele apparatuur in huis voor de beste beeld en geluidsopnames waarmee er veel verschillende mogelijkheden zijn.

Even sparren

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan met jouw livestream? Laten we dan even sparren om te kijken hoe wij jou daarbij kunnen helpen.