Livestreamen

How to livestream?

Wist je dat de kans op interactie bij livestreams 10x zo groot is als bij een geregistreerde video?

voordelen van een livestream?

Hoe gaan we te werk?

Wensen in kaart brengen
Platform kiezen
Draaiboek opstellen
Streamen maar!
FOLLOW-UP

Welke studio past bij jou?

De beste livestream opstelling hangt af van je doelstelling. Klik hieronder op de verschillende type online events om te ontdekken welke studio het beste bij jouw past.

Dan past Studio People 👫 het beste bij jouw event. Studio People heeft een greenscreen. Hiermee kunnen we jou en nog een spreker projecteren in je presentatie, in je video of in een andere gave achtergrond. Deze opstelling is zeer geschikt voor het overbrengen van kennis. Je spreekt in de camera en richt je zo optimaal tot de deelnemers van je sessie.

Studio Planet 🌏 is jouw place to be. Deze studio kunnen we ombouwen tot een interview setting, waarbij je 1 of 2 personen tegelijk kunt interviewen. Voor de aankleding zijn er diverse stijlen mogelijk. Bijvoorbeeld een focus op natuur, een abstracte vormgeving of juist zakelijk.

Studio Planet 🌏 is voor jou de plek om te shinen. We hebben hier de mogelijkheid om met maximaal 5 personen aan tafel te zitten. 

Afhankelijk van het doel van de vergadering en de omvang van het aantal deelnemers, op locatie en in de stream, kan Studio People 👫 of Studio Planet 🌏 de beste keuze zijn. Stuur ons deze info en we kijken er samen met je naar.

Livestream (beeldscherm) - VanSelfie

Waarom werken met Vanselfie?

Vertel ons over jouw event!

We denken graag met je mee. Als jij aan geeft wat je wilt gaan doen en welke zaken je belangrijk vindt, dan denken wij met je mee hoe je jouw event neer kan zetten.

    contact

    Telefoon: 085 489 40 70
    E-mail: info@vanselfie.com
    Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht