TESTLAB AFLEVERING 6

Anno 2020 zijn er veel verschillende duurzame alternatieven voor producten die we dagelijks gebruiken. De herbruikbare make-up doekjes zijn hier een goed voorbeeld van. Toch staat de vraag ”maar werkt het wel echt?” centraal bij dit type producten. In het VanSelfie TestLab worden de herbruikbare make-up doekjes getest door onze deelnemers. Check de video voor het resultaat!

VANSELFIE TESTLAB

VanSelfie wil graag mensen inspireren omtrent duurzame alternatieven. In het onafhankelijke VanSelfie TestLab worden namelijk duurzame alternatieven getest voor onze o zo geliefde producten. De mensen op straat hebben bijgedragen door in tweetallen plaats te nemen in het Lab. Ze hebben daar zelf en met hun ongezouten mening duurzame alternatieven mogen testen. Mooie oplossingen voor het wassen van kleding, het verwijderen van make-up en het gebruik van vleesvervangers zijn grondig geanalyseerd door de testpanels.

CONTENT MAKEN?

Heb jij leuke ideeën voor het maken van content omtrent duurzaamheid? Of ben je op zoek naar een videopartij? Laat het ons weten, we vinden het leuk om met je mee te denken.