18165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18165,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Maximages wordt VanSelfie

ONLINE ZICHTBAARHEID

Video’s geven een duidelijk beeld van jou en je onderneming. De impact van het verspreiden van een goede videoboodschap is erg lucratief en levert vele malen meer op dan online marketing met teksten of banners. Met VanSelfie helpen wij jouw bedrijf groeien door het doelgericht verspreiden van inspirerende video’s naar de doelgroep.

video marketing groei

SHOWREEL

CASE VIDEO + MARKETING

Voor creatief ondernemer Tim van de Weerd hebben we een video gemaakt over het productieproces van zijn design plantenbakken. Vervolgens is de video via Facebook verspreid met als gevolg een enorme interesse in Tim zijn meesterwerken.

STARTEN MET ONLINE MARKETING?

Wil je jouw films breder verspreiden? We nemen graag de online marketing mogelijkheden met je door.

 

Met duurzame groet,

 

Maxime & Maarten
085 – 489 40 70
[email protected]

OVER ONS

Maxime&Maarten

Maxime en Maarten zijn de ondernemers achter VanSelfie. Maarten is als online marketeer eerst werkzaam geweest vanuit zijn eigen bedrijf Via3 new marketing & media. Maxime ken je als filmmaker van Maximages.