Online marketing vacature

Opeens heb je het, je wordt online marketeer bij VanSelfie!

 

We zoeken een junior online marketing kanjer die aan de slag gaat met zoekmachine marketing voor onze klanten én VanSelfie zelf. Je komt terecht in een jong team van filmmakers en online marketeers op ons nieuwe kantoor in Utrecht. Er is veel ruimte om te leren en te groeien. We maken graag kennis met je!

Wat ga je doen?

  • Je gaat onze klanten én VanSelfie online op de kaart zetten! Je bent pro-actief in het uitvoeren, monitoren en optimaliseren van de online marketingplannen voor onze klanten en die van onszelf. 
  • Je focust hierin op zoekmachine marketing, zowel SEO als SEA om zo de online vindbaarheid te vergroten en optimaliseren. 
  • Je ondersteunt daarnaast onze filmmakers in het helpen bedenken en ontwikkelen van relevante en onderscheidende online content. Je zet deze content vervolgens in de online campagnes die je realiseert.
  • Je managet en plant de online content op onze verschillende kanalen zoals website, social media advertising, online advertising en e-mail en meet de resultaten, verkeer en mogelijke conversies met o.a. Google Analytics.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste, ambitieuze en initiatiefrijke collega.
  • Kennis van SEO, SEA en social media advertising.
  • Een vlotte pen die pakkende teksten voor websites en landingspagina’s kan schrijven.
  • Iemand die niet bang is voor de verschillende Google producten (Analytics, Search Console, Tag Manager) en deze kan inrichten en koppelen

Wat wij bieden:

VanSelfie staat voor een goede sfeer en dagelijkse flow. We staan dan ook altijd open voor ideeën en innovaties. We vinden het belangrijk dat videoproducties of online marketing je passie is en dat je bereid bent je in te zetten voor een betere en duurzame wereld. Wij verwachten van jou dan ook een goede inzet en je ontvangt van ons de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van tijd, gear, budget en waar nodig opleidingen.

Uiteraard is er naast het werk ook plezier en kun je leuke uitjes en vrijmibo’s verwachten met een hecht team. We geloven dat we samen succes maken en daar ook samen van profiteren!

En nu?

Stuur een berichtje naar maarten@vanselfie.com en we bellen graag een keertje!

Behind the scenes.

Bekijk wat er gebeurde tijdens het filmen.