Online marketing

Jij wilt goed doen met mooie projecten, wij helpen met de juiste online marketing zodat de wereld ze ziet. Samen beter zijn, beter doen, meer bereiken. Online zichtbaarheid is essentieel voor succes.

Online zichtbaarheid in een stroomversnelling

Met het VanSelfie abonnement bouwen we aan jouw online zichtbaarheid. Maandelijks bespreken we samen de behaalde resultaten en krijg je inzicht in verdere online marketingstrategieën. Onze kennis is breed en flexibel inzetbaar, zo weten wij zeker dat we optimaal voor jou kunnen presteren.

Belangrijke onderdelen:

Case SamSamKring

Een verdubbeling van het aantal klanten

Binnen het Video Marketing Abonnement hebben we samen een fantastische campagne opgezet die nog steeds waardevolle leads oplevert! Wat Jacqueline van de samenwerking vindt?

“Soms heb je leuke ideeën, maar heb je hulp nodig om ze concreet te maken. Wij hebben daar de hulp van VanSelfie voor ingeschakeld. De combinatie van mooi videomateriaal in onze stijl met advies over de concrete toepassing ervan in de customer journey is ontzettend krachtig. Er is altijd tijd om even te sparren over de aanpak van campagnes, SEO vraagstukken of andere online marketing onderwerpen.”

Hoe kunnen we beginnen?

Vertel ons je uitdaging. We denken graag met je mee. Pak de telefoon en bel ons of stuur een mailtje

Samenwerken om verspilling en vervuiling tegen te gaan.

Wij denken graag met je mee

Telefoonnummer: 085 – 489 40 70

E-mailadres: info@vanselfie.com

Adres: Nijverheidsweg 16B, 3534 AM Utrecht