Over ons

Onze missie: grow with video! ūüĆĪ

VanSelfie helpt duurzame bedrijven en initiatieven groeien met aansprekende videoproducties en effectieve online marketing, zodat ze meer draagvlak krijgen.

Wij zijn blij met de ontwikkelingen die wij signaleren in het bedrijfsleven. ‚ÄúDuurzaam‚ÄĚ is de norm¬†geworden en ‚ÄúVanSelfie‚ÄĚ staat van harte klaar voor bedrijven en initiatieven die stappen richting
duurzaamheid willen zetten.

Meet the Team

Marlijne

Marlijne Hodes

Creative Producer
Teamfoto’s web Aron

Aron Dassen

Creative Filmmaker
Teamfoto’s web – Joost

Joost van Sunten

Creative Filmmaker
Teamfoto’s web – Lise

Lise Smit

Online marketeer
Teamfoto’s web Leon

Leon Horst

Filmmaker & Livestreamer
Teamfoto’s web Jessie

Jessie de Booij

Content marketeer
VS_teamfoto’s 2022_Maxime

MAXIME VAN DER MAESEN

Founder & Creative Filmmaker
Teamfoto’s web – Maarten

MAARTEN VINK

Founder & Online marketeer
Teamfoto’s web – Philip

Philip Kolff

Filmmaker & livestreamer

Wie zijn wij?

Oprichters Maarten Vink en Maxime van der Maesen kennen elkaar sinds de basisschool en richtten na hun studietijd VanSelfie op. Maarten was als online marketeer op zoek naar content voor zijn campagnes en videograaf Maxime zocht naar de juiste strategie om zijn videos effectief in te zetten. De ideale samenwerking was geboren met de start van VanSelfie waarin de duurzame missie vanaf minuut één centraal staat.

Het dynamische duo zit nooit stil en ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste vormen van business en conceptontwikkelingen. Waar anderen een crisis zien, kijken zij juist naar de kansen om meer groei te cre√ęren!

Waarom BIJ ONS WERKEN?

VanSelfie staat voor een goede sfeer en dagelijkse flow. We staan dan ook altijd open voor idee√ęn en innovaties. We vinden het belangrijk dat videoproducties of online marketing je passie is en dat je bereid bent je in te zetten voor een betere en duurzame wereld. Wij verwachten van jou dan ook een goede inzet en je ontvangt van ons de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van tijd, gear, budget en waar nodig opleidingen.

Uiteraard is er naast het werk ook plezier en kun je leuke uitjes en vrijmibo’s verwachten met een hecht team. We geloven dat we samen succes maken en daar ook samen van profiteren!

contact

Telefoon: 085 489 40 70
E-mail: info@vanselfie.com
Adres: Nijverheidsweg 16B 3534AM Utrecht