OVER VANSELFIE

Wij zijn filmmakers met een passie voor het vertellen van verhalen via video. Ons team bestaat uit twee filmmakers, Maxime en Joost, die filmen en editten.

Onze accountmanager en online marketeer  Maarten denkt met je mee over de insteek van de video voor het optimaal bereiken van je doelstelling. Elke periode hebben wij ook één of twee stagiairs van de opleiding AV-productie die meehelpen met feedbackrondes en onze eigen VanSelfie producties.

Wij maken video’s die perfect gedrevenheid en betrokkenheid vastleggen. Video’s die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Wij hanteren een moderne edit stijl. Shots wisselen elkaar snel af om een fris en inspirerend beeld te krijgen. Hiermee houden we de aandacht lang vast.

 

CREW

met selfies van het team

Maxime transparant

MAXIME

Creative Filmmaker

Maarten transparant

MAARTEN

Account & Marketeer

joost2

JOOST

Creative Filmmaker

Rick.

RICK

Creative Assistant

Michel vanselfie achtergrond wit

MICHEL

Creative Assistant

WORKFLOW EN DOORLOOPTIJD

Aan de hand van onze briefingstool vragen we uit wat de opdrachtinhoud. Op deze wijze kunnen we de preproductie opstarten met een heldere missie. Voorafgaand aan de draaidag(en) informeren we alle stakeholders van het project. Na de draaidag(en) spotten we het beeld en maken we de eerste edit. Hier ontvangen we van jouw als klant graag alle feedback op. Vervolgens maken we de eindversie van de video en kan deze worden ingezet.

De totale doorlooptijd voor het maken van een video bedraagt ongeveer 3 weken. Dit betreft het totale proces van voorbereiding tot nazorg.

Behind the scenes.

Bekijk wat er gebeurde tijdens het filmen.