OVER VANSELFIE

Wij zijn filmmakers met een passie voor het vertellen van verhalen via video. Wij maken video’s die perfect gedrevenheid en betrokkenheid vastleggen. Video’s die inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Wij hanteren een moderne edit stijl. Shots wisselen elkaar snel af om een fris en inspirerend beeld te krijgen. Hiermee houden we de aandacht lang vast.

WORKFLOW EN DOORLOOPTIJD

De totale doorlooptijd voor het maken van een video bedraagt ongeveer 3 weken. Dit betreft het totale proces van voorbereiding tot nazorg.

Intake

Aan het begin van een project vragen we jou om onze briefing in te vullen. Op deze wijze kunnen we de preproductie opstarten met een heldere missie.

Filmen

Voorafgaand aan de draaidag(en) informeren we alle stakeholders van het project. Zo is op de draaidag iedereen op de juist plek, op de juiste tijd.

Montage

Na de draaidag(en) spotten we het beeld en maken we de eerste edit. Hier ontvangen we van jouw als klant graag alle feedback op.

Publicatie

De eindversie van de video is klaar en kan worden gebruikt als content in jouw marketingactiviteiten.

ACCOUNTMANAGEMENT & PRÉPRODUCTIE

Maarten transparant

MAARTEN

Account & Marketeer

Accountmanager & marketeer Maarten denkt met je mee over de insteek van de video. Producer Jet neemt het vervolgens over en bereid de draaidag voor tot in de puntjes.

Jet klein

JET

Creative Producer

Filmmakers

Maxime transparant

MAXIME

Creative Filmmaker

Ons team bestaat uit filmmakers Maxime en Joost. Allebei zijn ze cameraman en verzorgen zij onze montages.

joost2

JOOST

Creative Filmmaker

Creative Assistants

Amy transparant

Amy

Creative Assistant

Elke periode hebben wij ook één of twee stagiairs van de opleiding AV-productie die meehelpen met feedbackrondes en onze eigen VanSelfie producties.

 

 

 

Leon transparant

Leon

Creative Assistant

Behind The Scenes.

Bekijk wat er gebeurde tijdens het filmen.