18411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Promotie film maken

PROMOTIE FILM MAKEN

Gevonden worden met je onderneming is een uitdagende klus. Eerst moet je doelgroep weten wie je bent en wat je doet. Daarna begint het overbrengen wat jouw reden van bestaan is, welke uitdagingen ga je aan en hoe doe je dat. Hiermee zorg je voor de benodigde binding en bereidheid onder de doelgroep.

ONLINE STRATEGIE

Internet is een toegankelijke manier om aan informatie te komen en te verspreiden. We zitten op sociale media, gebruiken zoekmachines, lezen blogs en bekijken films. Door deze online activiteiten raken we geïnspireerd, gaan we op onderzoek uit, maken we vergelijkingen, komen we in contact met anderen en doen we aankopen.

 

Als online marketingbureau brengen wij de mogelijkheden in kaart om relevante informatie aan te bieden en hierdoor in beeld te komen bij jouw doelgroep. We werken een strategie uit met concrete acties, definiëren interessante online marketingkanalen en zetten in op de dialoog met potentiële klanten omtrent mogelijkheden en oplossingen.

Door middel van de juiste content en het zichtbaar zijn op de juiste plekken zorgen wij dat mensen de interactie met je aangaan.

YOUTUBE ADVERTISING

Youtube is na Google de grootste zoekmachine en daarom een zeer geschikt platform om jouw doelgroep te bereiken.

FACEBOOK VIDEOMARKETING

De kracht van Facebook is het bereik dat een video kan krijgen. Met een slimme campagne zoeken we jouw doelgroep op en vergroten we het bereik van de bedrijfsfilm.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Heb je een mooie site maar weinig bezoekers? Wij richten je site slim in zodat je goed vindbaar bent in de zoekmachines.

WAT ZIJN MIJN MOGELIJKHEDEN?

Indien je voor ons onderstaand formulier invult nemen we contact met je op en nemen we de mogelijkheden door.