18510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18510,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

promotiefilm laten maken

Waarom een promotiefilm?

Wij zijn fan van “echte” films. We laten graag jouw verhaal zien, met echte mensen en oprechte bedrijven. Met een promotiefilm kun je je huidige en toekomstige klanten laten zien wat je te bieden hebt. Daarom bedenken wij samen met jou een mooi concept om jouw identiteit goed over te laten brengen waardoor de doelgroep zich betrokken voelt. Alleen dan schep je een vertrouwensband.

Bestand_000

  video vergroot je vindbaarheid

  video zorgt voor meer betrokkenheid

  video maakt je boodschap duidelijker

  video verhoogt het vertrouwen

Hoe ziet een promofilm eruit?

wij maken een promotiefilm vanuit de ”why” van een organisatie, het gaat erom waarom de dingen worden gedaan zoals ze worden gedaan. Wij brengen de passie in beeld die hieruit voortkomt en brengen dit uiteindelijk over op de doelgroep, met als doel om ze te inspireren en verbinding met ze aangaan. Zo kan de boodschap optimaal gecommuniceerd worden naar je doelgroep.

Werkwijze

stap 1: kennismaking kennismaking sessie, brainstormen over de wensen en behoeften

stap 2: filmen concept verder uitwerken, materiaal verzamelen

stap 3: montage en oplevering:  materiaal monteren volgens script, daarna volgt er een oplevering

Portfolio

Een promotiefilm maken?

Het verbeteren van de wereld kan vanselfie gaan. Althans, het bereiken van je doelgroep bedoelen wij dan. Vertel ons jouw idee en wij denken mee.