Online Videomarketing: onze gouden combi

Online videomarketing: onze gouden combi

Leestijd: 4 minuten

Leestijd: 4 minuten

Hét ingrediënt om je organisatie te laten groeien? Jij weet het, ik weet het, en ook wij weten het wel. Je hebt een goede marketingstrategie nodig, kijk maar naar de grote spelers. Maar ja, dat is makkelijk praten met een budget van tonnen of zelfs miljoenen!

Daarom denk je, ‘ik probeer het lekker zelf’. Video gemaakt, uploaden op YouTube, zelf een paar tags erbij, no problemo. 1500 keer refreshen, woa 1 view! Blijkt het moeders te zijn… Bummer.

Online Videomarketing - Youtube Views

Veel bekijks met een klein budget

We voelen met je mee. Officieel staan ook wij nog als startup in de boeken en eerlijk is eerlijk, iedere euro moeten we optimaal besteden. Dus wij weten welke uitdagingen dit met zich meebrengt. 

En precies daarom is de fusie van oprichters Maarten en Maxime een gouden combi. Als Online Marketeer (Maarten) en Videomaker (Maxime) hebben we samen al veel mooie projecten tot een succes gemaakt.

De gouden combi van video en marketing

Waarom is die combi zo goud? Tussen videoproductie en online marketing zit een wereld van verschil, maar alleen door ze beide goed in te zetten verover jij het hart van jouw doelgroep. Met een sterke video kun je je doelgroep namelijk écht raken. “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.” Vul maar in hoe goed een video je boodschap over zal brengen.

Vervolgens moet je video natuurlijk wel gevonden worden. En daar is geen betere methode voor dan online marketing. Jouw doelgroep zit op social media en wij weten ze te vinden. 

In ons werkveld gebeurt er echter iets geks: er zijn marketingbureaus en videoproductiehuizen, maar de combinatie komen wij zelden tegen. Het resultaat is veelal ruis op de lijn wat zorgt voor miscommunicatie. Er is dan wel videomateriaal beschikbaar, maar dit sluit niet aan bij de wensen van de marketeer. Of er ligt een supermooi voorstel vanuit de marketing wat het volledige mediabudget blijkt te kosten. Toch maar weer een simpel interviewtje dan …

Ons Online Videomarketing Bedrijf

Daarom is VanSelfie een Online Videomarketing bedrijf waar we aan de voorkant bekijken wat we aan de achterkant waar kunnen maken. Niet iedere videomaker weet wat er allemaal mogelijk is met marktonderzoek. Zo kun je je doelgroep van tevoren al helemaal uitkristalliseren en op basis van cijfers het bereik van je video bepalen. Aan de andere kant weet een online marketeer niet zomaar hoe je een goede video maakt, en heeft daar vervolgens ook de juiste skills voor.

Door het combineren van onze vakgebieden maken wij effectieve content die 1 op 1 aansluit bij de doelgroep. Dus geen hocus pocus en hopen dat de views vanzelf wel komen. Wel: onderzoek, cijfers en skills die voor mooie resultaten voor iedere doelgroep zorgen!

Gegarandeerd 10.000 views

What?! Ja maar echt, we kunnen die “10.000” views garanderen! Daarom hebben we speciaal voor duurzame start ups en scale-ups, een abonnement bedacht waarin we 100% transparant kunnen werken aan resultaat in de vorm van online aandacht.

Wij nemen jouw doelgroep aan de hand mee richting jouw digitale etalage a.k.a. website. Samen analyseren we jouw potentiële klanten, gaan aan de slag met een online route van eerste contact tot aan het binnenvissen en houden de klantreis middels statistieken nauwkeurig in de gaten.

Uiteraard schudden we deze reis niet uit de losse pols en is alles getest en bewezen! Zo deelden we  eerder al een blog over hoe je de stappen van je klanten kunt voorspellen. We hebben tevreden klanten in ons portfolio en tot nu toe 100% succes met onze targets. En dat allemaal binnen een fractie van de kosten van een reclamebureau.

10000 views dankzij Video Marketing

Jouw eigen online videomarketing strategie

Dus, ben jij er klaar voor om jouw online zichtbaarheid te vergroten door middel van onze gouden combi van video en online marketing? Of wil je wat meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kijk even op de website voor meer informatie over onze videoproductie en marketingdiensten!

Wie is VanSelfie?

VanSelfie wil mooie initiatieven helpen groeien door het effectief bereiken van hun potentiële klanten.

In deze blogreeks nemen we je mee in het uitwerken van jouw online marketingstrategie. Zo versterk je jouw gedachtegoed en organisatie. Heb je vragen? We helpen je graag!

 🌱