18424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18424,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Video laten maken

Waarom een video laten maken?

Het gebruik van video in de communicatie met stakeholders brengt een boodschap veelzijdiger over. Je laat veel meer van jezelf zien dan met een lap tekst, een foto of een banner. Qua mogelijkheden is film ontzettend uitgebreid, graag bedenken wij een creatief concept passend bij jouw bedrijf.

  Video vergroot je vindbaarheid

  Video zorgt voor meer betrokkenheid

  Video maakt je boodschap duidelijker

  Video verhoogt het vertrouwen

De mogelijkheden

bedrijfsfilm

VanSelfie is fan van “echte” films. We laten graag jouw verhaal zien, echte mensen, echte bedrijven. Samen bedenken we een mooi concept om de doelgroep een goed kijkje achter de schermen te geven. Alleen dan schep je een vertrouwensband.

 

PRODUCTFILM

Alle ins en outs over jouw product op een duidelijke manier vertoond. Bestaat je product alleen op papier? Met een mooie animatie geef je ook een goed beeld!

ANIMATIEFILM

Voor de lastig uit te leggen verhalen kan een animatiefilm veel duidelijkheid scheppen. 2D / 3D, realistisch of schematisch, alles is mogelijk en we helpen graag met een keuze maken.

AFTERMOVIE

Verdient jouw evenement het om door mensen die er niet bij waren (of nog een keer terug willen kijken) gezien te worden? We komen graag filmen tijdens beurzen, congressen, feesten noem maar op.

Portfolio

Een video laten maken?

Een video is het verbindingstuk tussen jouw idee en de doelgroep. Vertel ons jouw idee en wij laten het idee bloeien