Videomarketing

VIDEOMARKETING

Het hele punt van het maken van een video is dat deze bekeken wordt. Je wilt een boodschap overbrengen en deze dient de doelgroep te bereiken. Anders is het als een museum zonder bezoekers. Videomarketing is de manier om jouw video onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.
Wij helpen je video te verspreiden. Zo komt je boodschap aan en maak je de verbinding. Geen lege stoelen, maar volle zalen.

DOELSTELLING

Voordat we starten is het goed om even stil te staan bij de impact die je wilt maken. Geen zorgen we helpen je hierbij. Ondertussen hebben we best wat ervaring met het achterhalen van de beste aanpak. We hebben een tool om ons te briefen en een verhelderende sessie gemaakt. Beiden geven een goed beeld van jouw doel. 

In onderstaande video legt Maarten uit welke fases jouw doelgroep door gaat voordat men overweegt om actie te komen.

HERO

In de HERO fase wil je opvallen. Door middel van storytelling trek je de aandacht en inspireer je mensen. Zo krijg je bekendheid.

HUB

In de HUB fase zorg je ervoor dat geïnteresseerden jouw beter leren kennen. Vertel ze over jouw drive en passie. Laat zien hoe je jouw droom wilt verwezenlijken en toon eigen werk.

HELP

In de HELP fase geef je informatie omtrent jouw product of dienst. Hoe werkt het? Wat kan je er mee? Wie heeft het al geprobeerd?

Doelgroep

12.000 personen bereiken wij al met een video en € 150,- advertentiebudget.

Op Facebook adverteren wij met een passende video. Hierbij kunnen we de doelgroep benaderen aan de hand van drie eigenschappen, bijvoorbeeld interessegebied, leeftijd en locatie.

ONLINE MARKETINGKANALEN

De volgende kanalen kunnen wij inzetten voor het verspreiden van jouw video. Dit bepalen we gezamenlijk aan de hand van de gewenste doelgroep.

Facebook

YouTube

Google

LinkedIn

Klant testimonials

Wat onze klanten van ons vinden.


Hoe kunnen wij helpen?

Van een idee voor een video tot aan de invulling van je online marketing. Wij vinden het leuk om te sparren. Stuur ons je selfie of pak de telefoon!

Maarten transparant

Maarten

Account & Marketing

06-26873632