VanSelfie verzorgt videomarketing projecten. Dit bevat het maken van video's en het voeren van online marketing campagnes. Lees meer!
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Aanbod

ONLINE VIDEOMARKETINGBUREAU

VanSelfie is een online videomarketingbureau. Een krachtige combinatie tussen videoproductie en online marketing. We maken inspirerende video’s en verspreiden deze via social media platforms. Veel ondernemers begrijpen het belang van video, maar missen de kennis om deze effectief bij hun doelgroep te vertonen, wat uiteindelijk tot hoge kosten kan leiden. VanSelfie helpt graag met het uitzetten van een effectieve marketingstrategie met als basis video. Graag plannen we geheel vrijblijvend een eerste strategische sessie in waarbij we jouw onderneming onder de loep nemen. Dit wordt (praktisch altijd) gezien als een zeer verhelderende sessie!

video marketing groei

VIDEOPRODUCTIE

Het gebruik van video in de communicatie brengt een boodschap veelzijdiger over. Je laat veel meer van jezelf zien dan met een lap tekst, een foto of een banner. VanSelfie maakt bedrijfsfilms met oog voor detail en binnen ieders budget. Start-ups en gevestigde bedrijven zijn welkom. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ONLINE MARKETING

Het hele punt van het maken van een video is dat deze bekeken wordt. Je wilt een boodschap over brengen en deze dient de doelgroep te bereiken. Anders is het als een museum zonder bezoekers.

Wij helpen je video te verspreiden onder je doelgroep. Zo komt je boodschap aan en maak je de verbinding. Geen lege stoelen, maar volle zalen. Dit doen we aan de hand van een campagne ingestoken op jouw klantprofiel.

Na de eerste campagne zorgen we dat potentials jouw vaker zien. Om mensen aan je te binden en ze te boeien zijn er namelijk 3 tot 4 contactmomenten nodig. Aan de hand van retargeting kunnen we deze contactmoment creëren. Daarnaast vergroten we je algehele online vindbaarheid in de zoekmachines.

WHERE TO START?

Graag plannen we een eerste strategische sessie in waar we de ideale route voor jouw onderneming uitstippelen. We kijken naar de missie van jouw onderneming en schetsen een profiel van de doelgroep. Vervolgens gaan we op onderzoek uit hoe we deze doelgroep het beste kunnen bereiken en komen met een passend voorstel.

 

Plan een (gratis en vrijblijvende) eerste sessie in!