17970
page-template-default,page,page-id-17970,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Videoproductie

Qua mogelijkheden is film ontzettend uitgebreid, graag bedenken wij een creatief concept passend bij jouw bedrijf. Om alvast een indruk van de mogelijkheden te geven hebben we onze films in de volgende categorieën ingedeeld.

Bedrijfsfilm

VanSelfie is fan van “echte” films. We laten graag jouw verhaal zien, echte mensen, echte bedrijven. Samen bedenken we een mooi concept om de doelgroep een goed kijkje achter de schermen te geven. Alleen dan schep je een vertrouwensband.

Productfilm

Alle ins en outs over jouw product op een duidelijke manier vertoond. Bestaat je product alleen op papier? Met een mooie animatie geef je ook een goed beeld!

Animatiefilm

Voor de lastig uit te leggen verhalen kan een animatiefilm veel duidelijkheid scheppen. 2D / 3D, realistisch of schematisch, alles is mogelijk en we helpen graag met een keuze maken.

Aftermovie

Verdient jouw evenement het om door mensen die er niet bij waren (of nog een keer terug willen kijken) gezien te worden? We komen graag filmen tijdens beurzen, congressen, feesten noem maar op.