18648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18648,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

website optimalisatie

waarom website optimalisatie?

De data die online staat is voor bijna iedereen een toegankelijke manier om aan informatie te komen. Als gebruiker zitten we op sociale media, gebruiken we zoekmachines, lezen we blogs en bekijken we filmpjes. Door deze online activiteiten raken we geïnspireerd, gaan we op onderzoek uit, maken we vergelijkingen, komen we in contact met anderen en doen we aankopen.

 

Vanselfie brengt deze mogelijkheden in kaart, om bij bovengenoemde activiteiten de juiste informatie aan te bieden en hierdoor in beeld te komen bij personen uit de doelgroep. We werken een strategie uit met concrete acties, definiëren interessante online marketingkanalen en zetten in op de dialoog met potentiële klanten omtrent mogelijkheden en oplossingen.

    meer bekendheid

    alles is meetbaar

    meer bezoekers

    geeft vertrouwen

mogelijkheden

online adverteren

Remarketing is een functie binnen Google AdWords die je helpt om bezoekers van je website opnieuw te bereiken nadat ze jouw website hebben verlaten. Dit vergroot de kans dat deze bezoekers terugkeren naar je website, en dus ook de kans op een conversie / verkoop.

web development

Webdesign is eigenlijk een hele makkelijke term: het is namelijk precies wat het zegt, design op het web oftewel het ontwerpen en inrichten van een website. Er zijn meerdere soorten designs waar we er hier een paar van zullen beschrijven.

zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen dat jouw site hoog in de zoekresultaten komt zijn twee dingen belangrijk. Enerzijds het kiezen van  geschikte zoektermen, anderzijds het technisch toepassen van deze zoektermen.

zoekwoord onderzoek

Een zoekwoord is: “Een woord dat een potentiële websitebezoeker intypt in een zoekmachine om de informatie te vinden waar hij of zij naar opzoek is.” De keuze van de zoekwoorden waar je een website op gaat optimaliseren is dus erg belangrijk en bepalend voor of mensen jouw site vinden. Een zoekwoord onderzoek vindt plaats om de meest geschikte zoekwoorden te bepalen.

link building

Link building is het verhogen van de waardering van een website door het aantal links naar een website uit te breiden. Het aantal inkomende links naar een website speelt een belangrijke rol in het bepalen van de Pagerank van een website

social media

Wanneer je weet welke kanalen je wilt gaan aanboren is het nog de vraag wat je wanneer gaat doen. Een aanrader is om deze social media activiteiten goed in te plannen in je wekelijkse werkzaamheden. Social media voor bedrijven onderhouden is namelijk een heel andere bezigheid dan je persoonlijke social media bijhouden, er is vaak wel een strategie voor nodig.

Succesverhalen

Adfiz

Adfiz

voor adfiz hebben we de seo gedaan om meer ,,,,,,,
Adfiz

Adfiz

voor adfiz hebben we de seo gedaan om meer ,,,,,,,
Adfiz

Adfiz

voor adfiz hebben we de seo gedaan om meer ,,,,,,,

heeft u interesse?