18545
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18545,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

werkwijze film maken

stap 1: kennismaking

de eerste stap tot het maken van een promotiefilm is dat wij eerst een kennismaking sessie houden. in deze sessie maken we eerst kennis met elkaar en gaan brainstormen over wat de wensen en behoeften zijn van de video. Hieruit komt een creatief idee uit wat wij vervolgens omzetten in een script.

stap 2: filmen

nadat we een kennisgesprek hebben gehouden en daaruit een concept is uitgekomen, gaan wij het concept verder uitwerken tot een echt script. vervolgens plannen we een film datum in en gaan wij het benodigde materiaal verzamelen.

stap 3: montage en oplevering

nadat alle benodigde materiaal verzameld is gaat het team aan de slag om van het materiaal wat er verzameld is een mooie film ervan te maken. waaruit een oplevering uit komt

een promotiefilm maken?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.